Je bekijkt de reis...

Panama
a
A
30 december 2014 22:28 | Door: Wil van der Star
Hoi Peet en Peggy. Ik zal ze weer met plezier lezen. Wellicht steek ik er nog wat van op deze geschiedenis lees:-). Heel veel plezier en een fijne jaarwisseling.
Groetjes Wil en Mariska
30 december 2014 22:33 | Door: Lea
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Geniet maar lekker van de temperatuur daar ...
31 december 2014 10:05 | Door: Ron
Veel plezier daar! Hier is het ook mooi weer alleen een paar graden koeler.
31 december 2014 11:20 | Door: Jonika
Klinkt alweer helemaal goed. Geniet ervan en we kijken uit naar de foto's!
31 december 2014 13:36 | Door: Daan
Fijn dat de reis verder goed verlopen is! Heeeeel veel plezier daar en alvast een mooie jaarwisseling toegewenst van ons!!
Dikke kus...Siem & Daan Xxx
31 december 2014 20:43 | Door: Papa
Zal ik je vertellen dat je bij de weerribben ook sluizen heb ook mooi hoor (GRAPJE).
Maar een beetje jaloers ben ik wel want het lijk mij zeer spannend om er een keer door heen te varen
Wat betreft de Juul de eerste dag al 2 afspraken 1 door geschoven de ander wilde perse mijnheer van der Meer zelf spreken
nog fijne dagen en groetjes P/P
31 december 2014 20:47 | Door: papa
o,ja nog een fijne jaarwisseling en hopelijk gezond blijven.
2 januari 2015 16:13 | Door: Lia en Mar
He hallo Peter en Peggy,
Nou we hebben jullie site gevonden dus eerst maar een reactie. Maar allereeerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar en jullie hebben mazzel, want op het volgende nieuwjaar hoeven jullie niet zo lang te wachten, scheelt toch zo`n 10 uur denk ik, ha, ha.
De sluizen in het Panamakanaal zullen wel heel indrukwekkend zijn, overigens ziet daar ook een brok Hollands Glorie in, want was het niet Bos Kalis die aan de verbreding heeft meegewerkt.
Stuur maar een beetje warmte deze kant op, kan ik wel gebruiken.
Hier laten we het maar weer ff bij, heel veel plezier en geniet ervan
Lia en Mar